Stap voor stap voorwaarts

herstellen na een periode van huiselijk geweld

All Posts

SITE WAS GEHACKT

Raar hoor, iemand die mijn site ge-hacked heeft. Sorry dat ik niet alle informatie meer op de site heb staan. Blijkbaar is dit onderwerp voor enkele mensen zo schokkend dat zij deze site liever uit de lucht wilden halen.

Introductie video

De eerste video van de serie video’s over mannenmishandeling. Deze geeft uitleg wat huiselijk geweld is en waarom ik deze videos gemaakt heb.

Stap 1: (H)erkenning van huiselijk geweld

De eerste stap in de serie video’s over mannenmishandeling. (H)erkenning van huiselijk geweld Dit is de eerste stap die iedereen moet doormaken om iets aan het probleem te doen.

Stap 2: Wegkomen

De tweede stap in de serie video’s over mannenmishandeling. Wegkomen Dit is misschien wel de moeilijkste stap die je kunt maken. Dit is echt iets waar niemand licht over denkt.

Stap 3: Geloofd worden

De derde stap in de serie video’s over mannenmishandeling. Geloofd worden Dit was voor mij de meest verwarrende stap en ik had tijd nodig om dit goed te begrijpen, voordat ik verder kon komen tot een goed herstel.

Stap 4: Hulp

De vierde stap in de serie video’s over mannenmishandeling. Hulp Het vinden van de juiste hulp is iets heel persoonlijks en iedereen heeft een eigen manier/weg om uit de problemen te komen.